BABYRUMBA.COM

Baby artikelen met persoonlijke informatie en nog veel meer...

  Home > Baby Artikelen

 
 

 

 

Baby Artikelen

  De Zwangerschapstest
 
Keuze uit de beste Baby Artikelen

Jullie krijgen een baby! Vol enthousiasme moet er de komende tijd gezocht worden naar de benodigde baby artikelen. Wij zijn naar een negen maanden beurs geweest,, dan komt er wat op je af hoor… pfff.

Laat je niet gek maken. Fabrikanten kunnen de baby artikelen nog zo mooi maken, het gaat om de functionaliteit. En dat zal je na de geboorte van de baby merken. Daarom zijn adviezen van (groot)ouders zo bruikbaar.  

Waarom? Omdat baby artikelen zoals een baby kinderwagen, een baby bed en een baby wieg sinds jaar en dag gebruikt worden. Daarnaast zijn er een aantal kwaliteitseisen waar je op moet letten bij de aanschaf van de baby artikelen.

Sindsdien zijn er natuurlijk wel verschillende keuzes. Daarom delen wij onze ervaringen en kunnen wij jullie adviseren op een hele eigen manier.

Baby Kinderwagen?

Silver-Cross-Kinderwagen

Ja, kinderwagens. Als je naar buiten kijkt, dan zie je trendy en lichte varianten. Ze rollen over het troittoir met een (slapende) baby in het wiegje.

De baby kinderwagen kan één van de duurste baby artikelen worden. Maar welke is geschikt voor jou en de baby? Zijn ze wendbaar en kan ik de kinderwagen makkelijk vanuit de auto gebruiken. Wij waren er snel over uit. Lees onze bevindingen van de baby kinderwagen >

Wipstoeltje
Baby-Wipstoeltje

Wipstoeltjes zijn ideaal om de baby even veilig neer te zetten. Wij hadden één die hier in Nederland niet te verkrijgen is. Een groot exemplaar, maar het wipstoeljte wiegte/wipte goed.

Maar welke baby wipstoeltjes zijn in Nederland verkrijgbaar? Sommige ouders vinden het niet nodig. Maar wat als je samen tv kijkt of aan het koken bent? Wij hebben één gekocht. Lees daarom onze bevindingen van de baby wipstoeltjes >

Babybox
Baby-Box

Een baby box biedt een veilige speelomgeving voor de baby. Maar ook als ouder kun je net even wat meer voor jezelf doen als anders. Toch neemt de baby box veel ruimte in.

Er zijn echter veel soorten babyboxen. Zo kunnen boxen op wieltje makkelijk verplaatst worden en beshikken de meeste baby boxen over verstelbare bodems. Het zelfstandig spelen van de baby heeft ons er toch toe gezet om een babybox aan te schaffen. de baby box >

Autostoeltje
Baby-Box

Een baby autostoeltje dient om de baby veilig te vervoeren in de auto. Maar koop altijd een autostoeltje die past bij het gewicht van de baby.

Onze baby kon moeilijk wennen aan het autostoeltje. Ze viel altijd na een paar minuten in slaap. Wel rustig. Er zijn zoveel baby autostoeltjes en moet de stoel echt op de achterbank? Wij hebben één gekocht. Lees daarom onze bevindingen van de baby autostoeltjes >

Draagzak en Buikdrager
Baby-Box

Een baby draagzak is ideaal om mee te nemen tijdens een wandeltocht of boodschappen. Maar er zijn zoveel draagzakken en buikdragers, dat je niet weet welke geschikt voor jou is.

Ik vond het heerlijk om mijn handen vrij te hebben. Terwijl de baby tegen mij aan ligt of slaapt. Geven ze wel voldoende ondersteuning? Wij hebben een draagdoek en een reissysteem gekocht die altijd van pas komen. Lees onze bevindingen van de baby draagzak >

Babystoel
Baby-Box

De pagina over Babystoel is nog in ontwikkeling. Nog even geduld...

Babyfoon
Baby-Box

De pagina over Babyfoon s nog in ontwikkeling. Nog even geduld...

 

  Design door CRYM-media l © 2008 - 2010 Babyrumba.com Copyright en Vrijwaring