BABYRUMBA.COM

Baby artikelen met persoonlijke informatie en nog veel meer...

  Home > Baby artikelen> Baby box

 
 

 

 

Baby box

  Baby-box
 
Keuze uit de beste Baby boxen

'Een baby box neemt zoveel ruimte in'. Dit was mijn eerste reactie, want onze woonkamer is niet groot. Nadat ze begon te kruipen was ik overstag.

In principe kan een baby vanaf de geboorte in een box. Maar omdat de baby de eerste drie maanden nog veel slaapt gebruik je babybox bijna niet. Na drie maanden gaat de baby meer bewegen en dan is de box een veilige thuishaven als je net even iets anders moet doen. Als je wilt dat de baby zelfstandig gaat spelen in de baby box, dan is het goed de baby te laten wennen vanaf de geboorte. Boxen zijn er in diverse soorten, maten en vormen er is dus keuze genoeg.

Zo zijn er baby boxen met spijlen en netboxen. De spijlenbox is zeer stevig van hout of ander hard materiaal gemaakt. Ten opzichte van de netbox kan de baby zich gaan optrekken aan de spijlen. De baby leert het staan mijn inziens dan veel sneller. Daarbij kan de baby goed tussen de spijlen heen kijken, zodat het kan rondkijken.

Een netbox is in principe niets meer dan een metalen frame omringd door een fijn net. Deze baby box is lichter van formaat dan de spijlenbox, maar biedt minder steun aan de baby. De baby netbox biedt meer uitkomst om mee te nemen naar vakanties.

Bij elke baby box hoort ook een boxkleed. Deze zijn te verkrijgen van lieve motieven tot effen kleden. Baby boxen zijn er in vele soorten en maten. Daarom delen wij onze ervaringen en kunnen wij jullie adviseren op een hele eigen manier.

Baby-Box
Baby-Box-Tradition
Baby-Box-Rond
 

Via BedenBox.nl is deze Baby Box Major Wit te verkrijgen.

De afmetingen bedragen 78 x 93 cm (binnenmaat). De baby box beschikt over een lade met ladebegeleider. En het materiaal betreft grenen in de kleur mejor wit.

Mooi afgewerkt en een mooie stijl voor in de woonkamer. De boxkleed dient een afmeting te hebben van 85 x 105 cm. Deze zijn apart bij te bestellen.

Via BedenBox.nl bedraagt de prijs momenteel € 39,- * Bestel nu >

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

 

Via Babynu.nl kan deze Baby Bopita B-Box Natural besteld worden.

De afmetingen voor deze baby box zonder lade bedragen 77 x 96 x 82 cm (hxbxd). Hij is 77,5 cm hoog vanaf de ondergrond en de binnenmaat bedraagt 77 x 91 cm.

Dit is één van de traditoneelste baby boxen. Eenvoudig in te klappen en het heeft een verstelbare bodem. Optioneel zijn de rubberen wieltjes. Ook het boxkleed is apart bij te bestellen.

Via Babynu.nl bedraagt de prijs momenteel € 129,- * Bestel nu >

* Prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

 

Via Babynu.nl kan deze Baby Bopita Box Rondo Basic Old Bron besteld worden.

De afmetingen bedragen 85 cm hoog vanaf de ondergrond en de diameter bedraagt 95 cm. Deze baby box is volledig van massief hout en is aan alle kant mooi afgewerkt.

De baby box wordt geleverd inclusief rubberen wieltjes met rem, zodat de box overal in de huiskamer kan staan.

Mooi design met een nostalgische oud bruine kleur. Een rond matras voor de baby box is apart bij te bestellen.

Via Babynu.nl bedraagt de prijs momenteel € 197,50 * Bestel nu >

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Onze baby box met spijlen heeft een lade aan de onderkant, waar bijvoorbeeld het baby speelgoed in opgeborgen kan worden. Een baby box met spijlen biedt steun aan de baby om tegen aan te leunen. De verstelbare bodem maakt het nog praktischer. Zo kan deze versteld worden op de groei van de baby. De meeste baby boxen zijn inklapbaar om het op te bergen. Daarnaast bevatten sommige babyboxen handige wieltjes

 

Baby-ArrowTerug naar Baby artikelen

 

  Design door CRYM-media l © 2008 - 2012 Babyrumba.com Copyright en Vrijwaring