BABYRUMBA.COM

Baby artikelen met persoonlijke informatie en nog veel meer...

  Home > Baby artikelen> Baby Draagzak

 
 

 

 

Baby draagzak

Baby-Autostoeltje  
Keuze uit de beste Baby Draagzakken  

Er even tussenuit voor een boodschap, wandelen of meenemen op vakantie? Een baby draagzak of draagdoek is het ideale reismiddel. De baby dicht tegen je, kijkend de wijde wereld in. De baby hoort je hart kloppen en jij hebt je handen vrij.

Voor actieve ouders is een baby draagzak de uitkomst. Ze kunnen gaan en staan waar ze willen, met de baby veilig aan zich gehecht. Je maakt met een baby draagdoek het leven makkelijker en voor de baby is het beter. Waar ik zelf weg van ben is de draagdoek van Minimonkey. Erg stijlvol, niet duur en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Deze baby draagdoek kan op de groei van de baby aangepast worden.

Een baby draagdoek is een reissysteem waarbij je goed moet letten op de correcte houding. Bijvoorbeeld het samendrukken van de ruggegraat als de baby hangt? Belangrijk bij een baby draagzak is dat er een goede gewichtsverdeling voor de baby van de heupen tot de schouders. Veel draagzakken kun je vanaf de geboorte van de baby gebruiken.

Er zijn heel veel babydragers op de markt. De ERGO Baby Carrier helpt je lichaam gecentreerd te blijven en je zwaartepunt blijft zo goed als gelijk. Red Castle Sport heupdrager ontlast de schouders, maar toch is er een goede gewichtsverdeling. Daarnaast heb je de traditionnele draagdoek Tikamak.

Hieronder een paar baby draagzakken van goede kwaliteit.

Baby-Draagzak
Baby-Buikdrager-Ergo
Baby-Draagzak-Rood

Baby Draagzak Tikamak

Via Grooviekids.nl is deze Traditonele Baby Draagzak te verkrijgen.

De Tikamak is een comfortabele zak waarvan de randen gevoerd zijn, zodat het comfortabel is voor het kind en voor degene die de draagzak draagt.

In deze baby draagzak kan de baby op verschillende manieren gedragen worden: liggend, dicht tegen u aan zodat uw baby uw hartslag kan horen en de kleermakerszit.

Zodra de baby het hoofd zelfstandig recht kan houden kan het ook op de heup zitten. De Tikamak is te gebruiken vanaf geboorte tot 12 kilo.

Via Grooviekids.nl bedraagt de prijs momenteel € 64,95 * Bestel nu >

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Ergo Babycarrier Bruin

Via BabysBest.nl is deze Baby Draagzak te verkrijgen.

Waarom kiezen voor de ERGO Baby Carrier? Het ergonomische design bevordert een correcte houding. Het verdeelt het meeste van het gewicht voor de baby tussen de heup en de dijen, en vermijdt zo het samendrukken van de ruggegraat.

Ook voor de drager minimaliseert deze baby draagzak de lichamelijke druk. Deze draagzak kan vooraan, achteraan en op de heup gedragen worden.

Goede gewichtsverdeling voor drager en baby dankzij de twee schouderriemen en de ondersteunende heupgordel. Vanaf de geboorte (met de Infant Insert) tot ongeveer 4 jaar.

Via BabysBest.nl bedraagt de prijs momenteel € 150,- * Bestel nu >

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

De Red Castle Sport

Via Grooviekids.nl is deze Baby Draagzak te verkrijgen.

Deze baby draagzak is het babyproduct van 2008! Door de ideale gewichtsverdeling wordt 70% van het gewicht van de baby gedragen op de heup en slechts 30% op de schouders en nek.

  • geschikt van 6 weken tot ongeveer 1,5 jaar (tot 12 kg).
  • verschillende draagposities, zoals in de ligpositie is het mogelijk om op een discrete manier borstvoeding te geven.
  • Op de groei verstelbaar.
  • De baby kan op beide heupen gedragen worden.
  • Binnenkant van de deze stof ademt, zodat de baby niet gaat zweten.

Via Grooviekids.nl bedraagt de prijs momenteel € 84,95 * Bestel nu >

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

 

Baby-ArrowTerug naar Baby artikelen

 

  Design door CRYM-media l © 2008 - 2010 Babyrumba.com Copyright en Vrijwaring