BABYRUMBA.COM

Baby artikelen met persoonlijke informatie en nog veel meer...

  Home > Baby artikelen> Baby kinderwagen

 
 

 

 

Baby Kinderwagen

De Zwangerschapstest
 
Keuze uit de beste Baby Kinderwagens

Een kinderwagen uitzoeken is nog niet zo gemakkelijk.

Welke baby kinderwagen past bij jou? Hoe gebruik je hem? Past de kinderwagen wel in de achterbak van de auto?

Wij zijn naar een negen maanden beurs geweest om baby kinderwagens te vergelijken. Zo was het voor ons belangrijk dat de baby kinderwagen wendbaar is om in de stad te gebruiken. Wij hebben daarom gekozen voor het merk Bugaboo, omdat deze zeer wendbaar is, licht en makkelijk in gebruik.

Bij de kinderwagen heb ik mij verkeken op de prijs. Waarom? Omdat er meestal accessoires bijhoren die je er apart bij moet kopen. Dit zijn echter handige en nuttige producten. Denk maar aan een regenhoes. Of een boodschappennet, voetenzak en een parasol? Tegenwoordig zie je veel combi wagens waar je het autostoeltje op kunt klikken en makkelijk kunt aanpassen op bijvoorbeeld de leeftijd van de baby. Deze zijn ook om te vormen tot buggy's.

Kinderwagen-Tweeling

Komt er een tweeling op komst? Fantastisch! Voor het vervoeren van twee baby's zijn er speciale kinderwagens. De zitjes worden naast elkaar of achter elkaar geplaatst. Ook hier zijn veel verschillende soorten kinderwagens in te vinden.

Wat is het verschil tussen een baby kinderwagen en een buggy? Een kinderwagen is echt een soort wieg waar de baby in kan liggen totdat de baby zelfstandig kan gaan zitten. Een buggy wordt meestal gebruikt voor baby's vanaf een half jaar. Een buggy is compact en wordt ook wel wandelwagen genoemd.

Kinderwagens zijn er in vele soorten en maten. Daarom delen wij onze ervaringen en kunnen wij jullie adviseren op een hele eigen manier.

Kees-Combi-Kinderwagen
Silver-Cross-Kinderwagen
Kinderwagen-Bugaboo

Via Babynu.nl zijn de Kees combi kinderwagens te verkrijgen. Hierboven staat de Aero type getoond. Dit is een baby kinderwagen met blokkeerbare zwenkwielen aan de voorkant. De duwframe kan in de gewenste rijrichting geplaatst worden

Standaard wordt de kinderwagen geleverd met een reiswieg, wandelwageninzet, voetzak en een adapterset voor de autostoel. Verder kan de baby kinderwagen geleverd worden in drie kleuren namelijk: Cyaan Red, Night Black en Silver.

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Via Babypark.nl kan deze Silver Cross besteld worden. Belangrijk om te weten is dat het onderstel en de sleepover apart besteld moeten worden.

Op het plaatje de bekleding voor de Silver Cross kinderwagen. Deze bekleding past op het Linear en Classic onderstel. De Sleepover is een reiswieg die om te bouwen is naar een zitgedeelte en een wiegje.

Het is een lichtgewicht (5,9 kg), stijlvol, inclusief voetenzak, regenscherm, zonnekap en een omkeerbaar zitgedeelte

* De onderstellen zijn los verkrijgbaar vanaf € 199,-. Dit maakt het dus enigzins enigzins een dure kinderwagen. Prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Via Geboortewinkel.nl kan de Bugaboo Cameleon kinderwagen besteld worden. Deze hebben we zelf ook en zijn we zeer over te spreken.

Lichte materialen met verstelbare vering in de zwenkwieltjes en verstelbare telescopische duwstang.

Deze baby kinderwagen is verkrijgbaar in 4 basiskleuren. Dit kun je zelf samenstellen door combinaties van bekleding die te krijgen is in 8 kleuren.

De kinderwagen is geschikt voor ieder terrein. Een omkeerbare wieg, stoeltje en de mogelijkheid een autostoeltje op het onderstel te klikken. De prijs is inclusief onderstel met wielen, zitting en reiswieg, basis stoelbekleding en wiegbekleding, muskietennet en regen- scherm, boodschappen- mandje en onderhoudsset

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Zoals ik al aangaf hebben wij voor een baby kinderwagen gekozen die makkelijk wendbaar is. Dit komt door het onderstel. Bijvoorbeeld met drie wielen is het wendbaarder dan vier wielen. Ook het soort wielen heeft invloed op de bruikbaarheid van de kinderwagen. Een baby kinderwagen met grote wielen op lucht heeft als grote voordeel dat het makkelijker loopt door het bos of op het strand. De kleinere (zwenk) wielen zijn geschikt voor de stad. Onze kinderwagen heeft een combinatie van grote wielen op lucht en kleine zwenk wielen.

Mijn vrouw vond het ook belangrijk dat de ruggensteun verstelbaar is. Als onze dochter slaapt dan kan het zo in de slaapstand gezet worden. Mocht de kinderwagen een voetensteun hebben dan moet deze verstelbaar zijn op de groei van het kindje. Onze baby kinderwagen kan trouwens ook nog makkelijk veranderen van gezichtsveld. Zo kan de duwbeugel omgekeerd worden, zodat onze baby ons in de ogen kijkt of eventueel andersom.

 

Baby-ArrowTerug naar Baby artikelen

 

  Design door CRYM-media l © 2008 - 2012 Babyrumba.com Copyright en Vrijwaring