BABYRUMBA.COM

Baby artikelen met persoonlijke informatie en nog veel meer...

  Home > Baby artikelen> Baby wipstoeltje

 
 
 

 

 

Baby Wipstoeltje

  De Zwangerschapstest
 
Keuze uit de beste Baby Wipstoeltjes

Ook baby wipstoeltjes zijn er in alle soorten en maten. Van strak design tot een kleurig wipstoeltje. Toch zijn er enkele zaken waar je aan moet denken bij het kopen van een wipstoeltje.

Zo moet het wipstoeltje stabiel zijn. Tevens is een stevige rugleuning vereist, zodat de baby met een rechte rug kan zitten en liggen. Daarnaast is het makkelijk als het stoeltje versteld kan worden zowel in een zittende als in een liggende houding.

Let op dat het baby wipstoeltje zodanig beveiligd is, dat de baby niet zelf het stoeltje kan verstellen. Verder mogen gordels niet ontbreken in het wipstoeltje. Vooral als het kindje wat ouder is dan kan het flink bewegen. Ons wipstoeltje had hoge zijkanten en je kon hem in alle gewenste standen verstellen. Het kon zelfs veranderen in een kinderstoel aan de eettafel.

Een wipstoeltje is mijn inziens echt iets voor de eerste baby maanden. De baby kan dan nog niet zelstandig zitten. Het is dan een leuke afwisseling voor de baby box. Bovendien geeft het een mooie gelegenheid om de baby van dichtbij te vertroetelen.

Baby wipstoeltjes zijn er in vele soorten en maten. Daarom delen wij onze ervaringen en kunnen wij jullie adviseren op een hele eigen manier.

Kees-Combi-Kinderwagen
Silver-Cross-Kinderwagen
Kinderwagen-Bugaboo

Via Babypark.nl is deze Happy Baby Comfort Luxe Rood te verkrijgen.

Het is een luxe design van Happy Baby. Daarbij geeft dit model veel vrijheid aan de baby, zodat het even wat tijd voor zichzelf heeft. Te gebruiken tot 10 kg en is tevens te leveren in een zwarte kleur.

Het baby wipstoeltje is inclusief veiligheidsgordel, draaggrepen en de rugleuning kan in verschillende standen gezet worden. De baby kan zitten en liggen.

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Via Babyhuyswebshop.nl kan deze Bloom Coco Lounger 'Natural Basis' besteld worden.

Het betreft een goed functioneel schommelframe waar de baby heerlijk in kan liggen/zitten (tot 12 kg). Het is echter niet inklapbaar en kan tevens niet versteld worden.

Toch hoort dit wipstoeltje zeker thuis in een modern interieur met zijn strakke design. Het frame is uit één stuk gevormt en is makkelijk te reinigen. De zitting* is bekleed met leer.

* De zittings van leer moeten los besteld worden en is verkrijgbaar vanaf € 39,95. Prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

Via Bedenbox.nl kan deze Kees Baby Wipstoeltje 'Basic Silver' besteld worden.

Goed aan dit wipstoeltje is dat het een licht heeft en een verstelbare rugleuning. Daarbij is het een simpel wipstoeltje inclusief gordels en draagriemen.

Samen met de Happy Baby is dit baby wipstoeltje de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

* prijswijzigingen door de aanbieder voorbehouden.

 

Baby-ArrowTerug naar Baby artikelen

 

  Design door CRYM-media l © 2008 - 2012 Babyrumba.com Copyright en Vrijwaring