BABYRUMBA.COM

Baby artikelen met persoonlijke informatie en nog veel meer...

  Home > Copyright & Vrijwaring

 
- Advertenties-
 
 

 

 

Copyright & Vrijwaring

BabyRumba.com voorziet op een persoonlijke manier in informatie omtrent baby artikelen. Dit doen wij op basis van eigen ervaringen en relevante bronnen. De getoonde foto's bestaan uit eigen materiaal, ingezonden foto's (met toestemming van de eigenaars) en stock foto's. De site is ontstaan door pure passie en liefde voor ons kind, een dochter.

Hoewel de teksten met zorg zijn samengesteld kunnen wij op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie en zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op deze informatie. Bij medische problemen raden wij altijd aan een arts of verloskundige te raadplegen.

Belangeloos werken wij met zorg aan Babyrumba.com. Wel worden er advertenties vertoond van gerelateerde aanbieders. Hierdoor kan de site voortbestaan en uitbreiden. Voor alle links op deze websites naar andere sites geldt dat wij geen enkele zeggenschap hebben over de linktekst, de vormgeving, eventuele inbreuk op geldende rechten, inclusief merk- en handelsnaamrechten en de inhoud van de gelinkte pagina's.

BabyRumba.com © 2008 - 2009. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze site.

 

  Design door CRYM-media l © 2008 - 2010 Babyrumba.com Copyright en Vrijwaring